lokaler-bridgemill-bromölla-04

 

Vi har byggt nya lokaler på Malmvägen i Bromölla för Bridgemill AB! Nära till tåg och bussar. Perfekt för kontor, lager och verkstad. Just nu har vi möjlighet att anpassa lokalerna för ditt behov!

Men vi bygger inte bara nya lokaler. Vi renoverar villor, bygger fantastiska uteplatser för varma sommardagar, installerar pooler, murar, sätter plattor och mycket mer. Har du ett projekt du vill förverkliga så finns vi där och hjälper dig från ritning till färdigt resultat!

LOGOTYPER

Vad har vi byggt?

Uteplats

Vi har många års erfarenhet av att bygga och renovera hus, uteplatser, tillbyggnader och mycket annat. Vad du än har för drömmar om vad du vill bygga så hjälper vi dig hela vägen!

Kanske behöver du byta tak eller byta kök? Projekten har varit många under åren och vi är stolta över att få hjälpa er förverkliga era drömmar. Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort!

Intresseanmälan Bygg

Vill du ha hjälp med ett byggprojekt? Stort eller smått, så hjälper vi dig hela vägen. Berätta lite kort för oss vad du har i tankarna, så återkommer vi inom kort!

 

Öppettider
Måndag – Fredag 07:00 – 16:00

Telefon
Daniel Welin 0709-76 39 59
Joachim Persson (IT) 0761-86 23 29