Trädgård

 

Din trädgård är din oas för avkoppling och trivsel. Vi hjälper dig med allt från gräsklippning och häckklippning till att skapa fantastiska utemiljöer med murade grillplatser, vackra stensättningar och att byta ut den där delen av häcken som vissnat.

Vi klipper träd och häckar när det behövs och vi har möjlighet till att teckna abonnemang på gräsklippning så att tomten hålls fin kontinuerligt! Vill du uppnå nya mål med din trädgård eller kanske skapa något nytt i din utemiljö? Fyll i intresseanmälan nedan och berätta kort för oss hur vi kan hjälpa dig så återkommer vi så snart vi bara kan!

Trädgård och utemiljö

Trädgård och utemiljö

Trädgård och utemiljö ligger oss varmt om hjärtat. Vi erbjuder tjänster för att ta hand om och vårda privata trädgårdar och offentliga utemiljöer, stora som små.

Vi hjälper både företag, myndigheter och privatpersoner med trädgårdar och utemiljöer. Något som blivit mycket populärt bland privatpersoner är vårt abonnemang på gräsklippning. 

Kanske vore detta något för just dig? Tänk på att boka i tid, så du kan få din trädgård omhändertagen under våren och sommaren som kommer!

 

Öppettider
Måndag – Fredag 07:00 – 16:00

Telefon
Daniel Welin 0709-76 39 59