Trädgård

 

Ogräsbekämpning är något vi har lång erfarenhet av. Det är inte alltid så enkelt som man kan tro. Det är oerhört viktigt att inte sprida gifter i naturen och det är samtidigt väldigt viktigt att kunna bli av med olika former av invasiva växter.

Vi bekämpar bland annat björnloka, som är en mycket giftig invasiv växt. Den kan vara oerhört besvärlig att bli av med om man haft oturen att få besök av den på sin mark. Vi har väl utarbetade metoder för att bekämpa sådana växter och vi gör det utan att skada miljön omkring.

Ogräsbekämpning

Ogräsbekämpning

Vi bekämpar ogräs med miljövänliga metoder både i privata trädgårdar och i offentliga miljöer. 

Vackra utemiljöer kräver omvårdnad. Det gäller att hålla ogräset borta så att det blir rent och snyggt och vi har metoderna och kunskaperna till att göra det på ett sätt som inte skadar miljön.

Vi bekämpar invasiva arter och håller rent kring stensättningar. Berätta för oss i formuläret nedan hur vi kan hjälpa dig med ogräsbekämpning, så återkommer vi snarast till dig!

Intresseanmälan Ogräsbekämpning

Vill du ha hjälp med ogräsbekämpning? Stort eller smått, så hjälper vi dig med allt från bekämpning av invasiva arter såsom björnloka och parkslide till att rensa upp kring stensättningar, rabatter och mycket mer. 

 

 

Öppettider
Måndag – Fredag 07:00 – 16:00

Telefon
Daniel Welin 0709-76 39 59